Met rioolinspectie in Harderwijk voorkomt u problemen

Wanneer u regelmatig problemen heeft met uw riool in Harderwijk kan het raadzaam zijn een rioolinspectie te overwegen. Door een inspectie kunnen we namelijk precies traceren waar de verstopping zit. Zo weten we niet alleen waar het probleem zich bevindt, maar ook hoe we dat zo goed mogelijk kunnen oplossen. Ook permanente problemen kunnen op deze manier gemakkelijk worden gevonden, geanalyseerd en verholpen worden. Daardoor is deze vorm van inspectie voor iedereen die periodiek rioolverstoppingen heeft zeker het overwegen waard.

Rioolinspectie met camera’s: lokalisatie en analyse

Rioolbuizen hebben verschillende diameters, in de regel variërend van 40 mm tot 200 mm. In deze buizen kunnen wij vervolgens indien gewenst een schuifcamera inbrengen. Deze camera brengt geen enkele schade toe aan het bestaande riool, maar is wel buitengewoon goed in staat een helder en inzichtelijk beeld te geven van de huidige staat van de riolering. Uiteraard worden ook eventuele onregelmatigheden (verstoppingen, vernauwingen of scheuren) gelokaliseerd. Daarna is het aan uw rioolexpert uit Harderwijk om tot actie over te gaan en de mankementen te verhelpen.

Rioolinspectie door rookdetectie: stank gelokaliseerd

Ook door middel van rookdetectie kunnen wij uw riolering in Harderwijk doorlichten. Hierbij sporen wij scheuren en zwakke plekken op, die vaak veroorzakers van stank zijn. Ieder riool kent dergelijke zwakke plekken en onze rioolexperts sporen deze graag voor u op.