Wij ontstoppen uw riool in Harderwijk

Stank, wateroverlast en borrelende geluiden in de leidingen kunnen duiden op een verstopt riool. Dan is snel handelen geboden! Neem direct contact op met onze deskundige specialisten op het gebied van riolering uit Harderwijk en wij helpen u snel en tegen een voordelige prijs. Een verstopping kan door allerlei oorzaken ontstaan. Vaak komt het doordat er producten of stoffen in het riool terechtkomen, die er niet thuishoren. Gelukkig kunnen wij u bij elke verstopping helpen, hoe groot of klein deze ook is. Een van de manieren om een verstopte buis te ontstoppen is door een hogedrukspuit in te zetten.

Riool ontstoppen door vacu├╝mtechnieken

Een van de technieken die wij in Harderwijk gebruiken bij het ontstoppen is het toepassen van een vacu├╝mzuiger. Hierdoor kan vastzittende vervuiling verwijderd worden en dan is de verstopping in uw riool voorlopig weer opgelost. Wel is zorgvuldig periodiek onderhoud nodig om toekomstige verstoppingen te vermijden. Onze vakkundige riooldeskundigen helpen u graag met het ontstoppen in Harderwijk en in de wijde omgeving van Harderwijk.

Riool ontstoppen door middel van een verenmachine

Voor het ontstoppen van verstoppingen kunnen verschillende middelen worden ingezet. Voor kleinere verstoppingen gebruiken we in Harderwijk vaak een verenmachine om te ontstoppen. Dit is een mechaniek dat als voordeel heeft dat er geen water gebruikt wordt. In plaats daarvan wordt door het inbrengen van een grote springveer de viezigheid of andere oorzaak van de opstopping uit het riool verwijderd. Deze verenmachine is in staat om zelfs in de kleinste buizen en bochten te ontstoppen.